Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگترین شرکتهای کامیون سازی اروپا متعهد شدند فروش خودروهای دیزلی را تا سال ۲۰۴۰ متوقف کنند که ۱۰ سال زودتر از برنامه قبلی شان است.

روزنامه فایننشیال تایمز در گزارشی نوشت: شرکتهایی شامل فورد، اسکانیا، مان، ولوو، DAF، دایملر و Iveco تعهد مشترکی را امضا کردند که بر اساس آن تولید کامیونهای دیزلی را تا دو دهه آینده متوقف کرده و برای عرضه خودروهایی که از هیدروژن یا فناوری باطری استفاده می کنند، تلاش خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنریک هنریکسون، مدیرعامل شرکت اسکانیا به فایننشیال تایمز گفت: انتظار می رود این شرکتها بین ۶۱ تا ۱۲۲ میلیارد دلار در چنین فناوریهایی سرمایه گذاری کنند.

تعهد بزرگترین تولیدکنندگان خودروهای سنگین در اروپا پس از این اعلام شد که اتحادیه اروپا هفته گذشته برای وضع اهداف جدی تر کاهش آلایندگی برای یک دهه آینده به توافق رسید. این بلوک پس از مذاکرات طولانی موافقت کرد کاهش ۵۵ درصدی انتشار گازهای گلخانه ای تا سال ۲۰۳۰ از سطح سال ۱۹۹۰ را هدف گذاری کند. هدف قبلی کاهش ۴۰ درصدی آلایندگی تا سال ۲۰۳۰ بود.

کامیون سازان اروپایی سرگرم کار روی فناوریهای جایگزین هستند. به عنوان مثال دایملر در سپتامبر یک کامیون مفهومی مرسدس بنز را رونمایی کرد که با پیل سوختی کار می کند. کامیون GenH۲ مرسدس بنز یک کامیون پیل سوختی با برد حداکثر ۱۰۰۰ کیلومتر است که انتظار می رود استفاده آزمایشی از آن در سال ۲۰۲۳ آغاز شود و تولید سری آن برای نیمه دوم دهه جاری هدف گذاری شده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، دایملر تراک و شرکت مهندسی و گازهای صنعتی Linde هفته گذشته اعلام کردند نسل جدید فناوری سوخت گیری هیدروژن مایع برای کامیونهایی که با پیل سوختی کار می کنند را مشترکا طراحی خواهند کرد. پروسه جدید سوخت گیری در کامیون GenH۲ مرسدس بنز بکار گرفته خواهد شد.

برچسب هااتحادیه اروپا (EU) دایملر مرسدس بنز (Mercedes-Benz)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اتحادیه اروپا EU دایملر مرسدس بنز Mercedes Benz آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو مرسدس بنز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۵۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟

به گزارش تابناک، تاسیسات LNG 2 قطب شمال به مدیریت شرکت نواتک در دریای یخی کارا، بخش مهمی از برنامه های مسکو برای تقویت صادرات و پر کردن خزانه است. اکنون ماه هاست که آماده ارسال گاز طبیعی مایع به بازارهای جدید، جایگزینی برای تجارت پردرآمد اروپایی با خط لوله بوده است.

  با این وجود، عملیات جدید 25 میلیارد دلاری اساساً غیرفعال باقی مانده است، تولید انرژی روسیه که به طور قابل توجهی با محدودیت های ایالات متحده مهار شده است.   روسیه مدت هاست که به دنبال افزایش سهم خود از بازار جهانی LNG بوده است، اما جنگ و کاهش شدید صادرات زمینی به اروپا به دنبال آن اهمیت این جاه طلبی ها را تقویت کرده است. مسکو می خواهد تولید LNG را تا سال 2030 سه برابر کند و حداقل 35 میلیارد دلار به درآمد سالانه اضافه کند.   روسیه در حال حاضر چهارمین صادرکننده بزرگ LNG در جهان است   مالت هامپرت، بنیانگذار مؤسسه قطب شمال، که بیش از ده سال است توسعه  روسیه در منطقه را زیر نظر دارد، اظهار داشت که "تحریم های ایالات متحده به طرز شگفت آوری خوب عمل می کند. آنها از همان ابتدا تولید LNG 2 قطب شمال را متوقف کردند و از تحویل کشتی ها جلوگیری کردند.   از زمانی که دولت بایدن در سال گذشته کارخانه LNG 2 قطب شمال را تحریم کرد، خریداران در چین و هند که قبلاً نفت روسیه را خریداری کرده و با محدودیت‌های قانونی معامله می‌کردند، از خرید LNG خودداری کردند، حتی با تخفیف.    حفظ صادرات LNG دشوارتر از صادرات نفت است، که علیرغم محدودیت های قیمتی و سایر محدودیت ها به لطف "ناوگان سایه"  ثابت مانده است. این بیشتر به دلیل تجهیزات پیچیده تر مورد نیاز برای بارگیری و انتقال سوخت فوق خنک است.   اکنون اتحادیه اروپا که هنوز به LNG روسیه متکی است و تمایلی به محدود کردن واردات ندارد، در حال آماده شدن برای اجرای برخی اقدامات خود است. اروپا صراحتاً سوخت را ممنوع نمی‌کند، اما بحث‌های بلوک نشان می‌دهد که با ورود به سومین سال جنگ، گاز دیگر محدود نیست. 

دیگر خبرها

  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • سرنوشت اوکراین در سال انتخاباتی آمریکا و گزینه های کی‌یف
  • جلسه مهم یوفا: خیرونا یا سیتی در چمپیونزلیگ
  • اطفای حریق پایگاه نظامی دیهل متال آلمان متوقف شد
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده/ طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • فرستاپن: پیشنهاد ۲۵۰ میلیون یورویی مرسدس هم راضی‌ام نمی‌کند!
  • یک پیش‌بینی از آینده بازار سکه /سکه‌های کوچکتر تغییر فاز دادند